Ι.ΚΤΕΟ Κριεζών

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Κριεζών (Αθανάσιου Άγγελος κ Σια Ο.Ε) λειτουργεί από το 2008 και βρίσκεται στην επαρχιακή οδό Λεπούρων – Κριεζών 300 μετρα από την διασταύρωση Λεπούρων.

Εξυπηρετεί τους δήμους Xαλκίδας, Eρέτριας, Kύμης-Aλιβεριου, Βέλους, Σκύρου, Καρύστου καθώς και κάθε όχημα ανεξαρτήτως νομού.

Πλεονεκτήματα που σας προσφέρει το Ι.ΚΤΕΟ Κριεζών:

  • Εύκολη και άμεση πρόσβαση στο χώρο ελέγχου.
  • Τεχνικός έλεγχος με σύγχρονο και πιστοποιημένο εξοπλισμό για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής αξιοπιστίας και ποιότητας.
  • Ειδικές προσφορές για επαγγελματίες οδηγούς και ΤΑΞΙ.
  • Άνετες συνθήκες αναμονής.
  • Φιλικό προσωπικό το όποιο με ακρίβεια και απλά λόγια σε κάθε πελάτη εξηγεί και περιγράφει τη συνολική εικόνα του οχήματος του.
  • Δωρεάν επανέλεγχος, γιατί ο στόχος είναι η κυκλοφορία ασφαλών οχημάτων χωρίς οικονομικές επιβαρύνσεις.
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
kteo-out-001kteo-out-002kteo-out-003kteo-out-004kteo-out-005kteo-out-006kteo-out-007

Περάστε ευχάριστα την ώρα σας όσο περιμένετε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του οχήματος σας, σε έναν ευχάριστο και ζεστό χώρο, με τηλεόραση, wifi, περιοδικά και mini-bar ειδικά για τους πελάτες μας!

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
kteo-anamoni-001kteo-anamoni-002kteo-anamoni-003kteo-anamoni-004kteo-anamoni-005kteo-ypodoxi-001kteo-ypodoxi-002

Ο έλεγχος του οχήματος σας πραγματοποιείται γρήγορα και αξιόπιστα με τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό της κορυφαίας στον κόσμο γερμανικής εταιρίας MAHA. Ο εξοπλισμός μας  ελέγχεται συνεχώς από εξωτερικούς φορείς έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ακρίβεια των μετρήσεων και η ποιότητα των ελέγχων.

Διαθέτουμε τρεις γραμμές ελέγχου, μια για τα Επιβατικά και Φορτηγά κάτω των 3,5 τόνων, μία για τα Δίκυκλα και μία για τα Φορτηγά άνω των 3,5 τόνων (βαρέα οχήματα).

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail
kteo-elegxos-001kteo-elegxos-002kteo-elegxos-003kteo-elegxos-004kteo-elegxos-005kteo-elegxos-006kteo-elegxos-007kteo-elegxos-008kteo-elegxos-009